Beoordelingen

CV.nl is 1256 keer beoordeeld met een 8,5 gemiddeld door gebruikers na het aanmaken van een CV. Op deze pagina zijn de meest recente beoordelingen weergeven.

 1. Website

  Het voldoet aan de laatste trends
  9/10

  9 10

  Na ruim 20 jaar geen CV aangemaakt te hebben bood CV.nl een goede oplossing. Het is fijn om via deze website een CV op te stellen wat voldoet aan de laatste eisen en trends om zodoende mijzelf op een optimale manier te presenteren t.o.v. een nieuwe werkgever.

 2. Website

  Leuke invuloefening met perfect resultaat!
  10/10

  10 10

  Ik ben erg blij met het CV dat ik via CV.nl heb geschreven. Normaal gesproken loop je dagenlang te stoeien in word, nu is het een leuke invuloefening geworden met een perfect resultaat. Mede dankzij dit CV heb ik binnen 3 weken een nieuwe baan gevonden. Aanrader!

 3. Website

  Met succes gebruik van gemaakt
  8/10

  8 10

  In het begin keek ik erg sceptisch naar CV.nl. Uit nieuwsgierigheid heb ik er toch gebruik van gemaakt en met succes! Naast het maken van een goed CV heb ik veel profijt gehad van de overige tools van CV.nl. In de toekomst zal ik er ongetwijfeld weer gebruik van gaan maken.

 4. Website

  Het is die paar euro’s meer dan waard
  9/10

  9 10

  Als digibeet is CV.nl een handige website om snel een professioneel CV in elkaar te draaien. Het koste me even tijd om te ontdekken hoe alles werkt, uiteindelijk is het allemaal goed gelukt. Het is die paar euro’s meer dan waard, bedankt!

 5. Website

  Diverse positieve reacties ontvangen!
  8/10

  8 10

  Dit is dè tool die iedere werkzoekende goed kan gebruiken! Ik heb mijn oude CV geüpdatet via CV.nl en heb inmiddels diverse positieve reacties ontvangen. Daarnaast heb ik veel inspiratie gekregen van de sollicitatiebrief functionaliteit en zijn er al diverse interessante voorgestelde vacatures voorbij gekomen in mijn account. Tot op heden ben ik nog niet aangenomen, echter wel in afwachting van enkele sollicitaties. Kortom, ik ben erg te spreken over CV.nl.