Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over CV.nl.

 • Hoe kan ik een foto toevoegen of verwijderen?

  In stap 1 kun je in het daarvoor bestemde blok een foto uploaden. Deze foto kun je verslepen, in- en uitzoomen, roteren en verwijderen met de knoppen die zichtbaar worden zodra je met de muis beweegt over de foto. Het toevoegen van een foto is niet verplicht en is achteraf altijd te wijzigen door een andere te uploaden.

 • Hoe importeer ik een cv?

  In stap 1 kun je met de knop 'CV importeren’ een bestaand CV importeren. Selecteer een CV (PDF of Word) en het bestand wordt automatisch overgenomen in de velden. Ingevulde velden worden automatisch overschreven met de inhoud van je CV. De velden dienen achteraf op volledigheid en juistheid gecontroleerd te worden.

 • Hoe kan ik mijn CV downloaden?

  Na het uitvoeren van een betaling in stap 3 wordt er automatisch een account aangemaakt. De inloggegevens worden automatisch naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Door rechtsboven in te loggen kom je terecht in je account. Onder het tabblad ‘CV’s’ staan al je aangemaakte CV's weergeven, door op 'download' te klikken kun je jouw CV als pdf bestand opslaan.

 • Hoe kan ik mijn CV bewerken?

  Na het uitvoeren van een betaling in stap 3 wordt er automatisch een account aangemaakt. De inloggegevens worden automatisch naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Door rechtsboven in te loggen kom je terecht in je account. Onder het tabblad ‘CV's’ staan al je aangemaakte CV's weergeven, door op 'bewerken' te klikken kun je eenvoudig je CV bewerken opnieuw downloaden.

 • Hoe kan ik de onderdelen in mijn CV sorteren?

  De ingevoerde gegevens in stap 2 worden automatisch in chronologische volgorde gezet. De verschillende onderdelen in stap 2 kun je onderling sorteren door de grijze pijltjes aan de rechterkant van elk onderdeel te gebruiken.

 • Hoe kan ik de overgang naar een volgende pagina wijzigen?

  De overgang naar een volgende pagina kun je bijsturen door onderaan in de omschrijving van het onderdeel dat als laatste volledig op de voorgaande pagina staat weergeven 'enters/witregels' te plaatsen. Zo wordt het onderdeel wat er onder staat netjes op de volgende pagina weergeven.

 • Hoe werkt het onderdeel sollicitatiebrief?

  Na het uitvoeren van een betaling in stap 3 wordt er automatisch een account aangemaakt. De inloggegevens worden automatisch naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Door rechtsboven in te loggen kom je terecht in je account. Onder het tabblad ‘sollicitatiebrief’ dien je diverse onderdelen in te vullen die jouw motivatie beschrijven. Op basis van deze informatie wordt er automatisch een professionele sollicitatiebrief gegenereerd. De sollicitatiebrief is direct te downloaden als pdf en geheel aanpasbaar.

 • Hoe werkt het onderdeel solliciteren?

  Na het uitvoeren van een betaling in stap 3 wordt er automatisch een account aangemaakt. De inloggegevens worden automatisch naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Door rechtsboven in te loggen kom je terecht in je account. Onder het tabblad ‘solliciteren’ kun je jouw sollicitatie per e-mail versturen naar een potentiele werkgevers vanuit je eigen naam. Na het invullen van enkele velden wordt er een professionele begeleidende e-mail gegenereerd. Voeg eenvoudig je CV, sollicitatiebrief of andere bijlages toe. De verzonden sollicitaties kun je eenvoudig monitoren, je ontvangt notificaties zodra deze zijn geopend.

 • Hoe werkt het onderdeel vacatures?

  CV.nl selecteert op basis van het aangemaakte CV relevante vacatures die voldoen aan jouw criteria. Per e-mail wordt je hier automatisch van op de hoogte gebracht. Gebruikers met een account kunnen de vacatures eveneens raadplegen onder het tabblad ‘vacatures’. De zoekcriteria is te wijzigen door andere waarden in te vullen en deze vervolgens als zoekopdracht op te slaan. Onderaan elke e-mail kun je jezelf eenvoudig afmelden voor vacaturealerts met de daarvoor bestemde afmeldlink.

 • Wat zijn de kosten van CV.nl?

  Het gebruik van CV.nl kost €7,99 per maand en is altijd direct opzegbaar. Hiervoor krijg je onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten van CV.nl zoals het aanmaken en bewerken van CV’s, het genereren van sollicitatiebrieven, versturen van sollicitaties en tot slot het ontvangen van relevante vacatures. Kortom, alles wat je nodig hebt bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

  Je kunt eenvoudig betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. De verlening wordt automatisch afgeschreven van de gebruikte betaalmethode. De prijs die op de website staat vermeld is inclusief BTW.

 • Herroepingsrecht

  Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op de dienstverlening van CV.nl. Door gebruik te maken van CV.nl wordt er digitale inhoud geleverd zoals een cv en sollicitatiebrief zonder een materiële drager. De toegang tot deze digitale inhoud wordt direct verstrekt nadat je hiermee hebt ingestemd en afstand hebt gedaan van het recht op ontbinding door het uitvoeren van een betaling.

 • Hoe kan ik het account opzeggen?

  Door rechtsboven in te loggen kom je terecht in je account. Onder het tabblad ‘account’ dien je de status van het account op inactief te zetten. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail.

Mocht het zijn dat jouw vraag en/of antwoord niet wordt behandeld, dan kun je contact met ons opnemen.

Contact