Over ons

Ons doel is om de zoektocht naar een baan een fluitje van een cent te maken.

Welkom bij CV.nl, waar jouw professionele reis naar succes begint. Opgericht in 2016, zijn wij het platform met geavanceerde tools om carrièremogelijkheden voor werkzoekenden in Nederland en België te verbeteren. Ons platform biedt gebruiksvriendelijke tools om cv’s en sollicitatiebrieven te maken, een wereldwijde vacaturedatabase en een intuïtieve sollicitatietracker – ontworpen om jouw sollicitatieproces te optimaliseren.

Bij CV.nl geloven we dat een sterk cv essentieel is voor elke succesvolle sollicitatie. Met indrukwekkende 100.000 cv's die binnen een jaar zijn gemaakt, is ons doel om jou te helpen jezelf op je best te presenteren aan potentiële werkgevers. We hebben ons bereik uitgebreid met CV.fr in 2020 en CV.se in 2022, waarbij we onze expertise in drie talen toepassen om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkttrends en wervingsdynamiek in verschillende regio's. Ons platform vereenvoudigt het sollicitatieproces met een gebruikersgerichte aanpak. Met meer dan 2 miljoen cv's die onder onze supervisie zijn gemaakt, werd onze inzet erkend met een nominatie voor de 'Website van het Jaar' award in 2023.

Ons team van carrièreexperts, contentprofessionals en bekwame ontwikkelaars zorgen ervoor dat onze tools makkelijk in gebruik zijn en dat we altijd de nieuwste technologie gebruiken. Wij bieden een variatie aan makkelijk aan te passen sjablonen aan voor elk beroep en elke carrièrefase. Zo ben je er zeker van dat ieder cv en iedere sollicitatiebrief jouw individuele kracht en unieke professionele prestaties overbrengt.

Onze blog voorziet je van waardevolle informatie om je bij elke stap van je carrière te ondersteunen met deskundige tips over het zoeken naar werk, professionele ontwikkeling en loopbaanplanning. Of je nu een jonge professional bent of een ervaren leidinggevende op zoek naar nieuwe kansen, je kunt vacatures ontdekken en je sollicitaties bijhouden en beheren op ons platform.

Voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen een opvallend cv te maken, bezoek onze servicepagina of neem contact op met ons ondersteuningsteam. Laat ons je helpen nieuwe mogelijkheden te ontgrendelen en een toekomst op te bouwen waar je trots op bent met cv.nl.