Over ons

Ons doel is om de zoektocht naar een baan een fluitje van een cent te maken.

CV.nl is gestart door specialisten op het gebied van CV's en solliciteren. Het overgrote deel van de mensen die een CV gaat opstellen heeft hier moeite mee. CV.nl biedt hierin uitkomst waardoor gebruikers in enkele stappen een professioneel CV kunnen opstellen. Na het invullen van je gegevens en het selecteren van een professioneel opgestelde template, is het CV direct te downloaden en klaar voor gebruik.

Naast het opstellen van CV's biedt CV.nl ook hulp in het opstellen van overtuigende sollicitatiebrieven, ontvangen de gebruikers relevante vacatures op basis van het opgestelde CV en tot slot is het mogelijk om sollicitaties op een overzichtelijke manier bij te houden.

Met al de aangeboden functionaliteiten en het delen van de kennis op het gebied van CV's en solliciteren met de gebruikers van CV.nl, is het doel van CV.nl om het sollicitatieproces voor werkzoekenden gemakkelijker te maken en zodoende het ultieme platform te bieden om hierin ondersteuning te bieden met de beschikbare tools.