CV voorbeeld vakkenvuller
Geschreven door CV.nl, Redactie • Laatst bijgewerkt op 5 februari 2024

CV voorbeeld vakkenvuller

Vakkenvuller of vulploegmedewerker is een perfecte bijbaan voor scholieren en studenten. Naast je school of studie kun je in de avonduren, weekenden en vakanties een extra inkomen verdienen in een supermarkt of winkel. Een populair baantje dat ideaal te combineren is met school, sport en andere hobby’s. Als je een leuke vacature hebt gezien, dan is de volgende stap het maken van een vakkenvullers cv. Aan de hand van jouw cv kan je toekomstige baas zien wat je al gedaan hebt en of je over de vaardigheden en eigenschappen beschikt die nodig zijn voor de functie van vulploegmedewerker. Ook als je nog weinig of geen werkervaring hebt opgedaan, kun je met onderstaande tips een goed curriculum vitae opstellen.

Je hoofdtaak als vulploegmedewerker is het vullen van de schappen in een winkel. Meestal is dit een supermarkt, maar het kan ook een warenhuis, dierenwinkel of drogist zijn. Je werktijden zijn over het algemeen aan het einde van de middag en in de avonduren. Naast vakken vullen hoort spiegelen ook tot je takenpakket. Je zet alle producten voor aan neer met het label naar voren. Verder zul je lege dozen moeten opruimen en de lege containers moeten klaarzetten voor transport. Snel en zelfstandig kunnen werken zijn eigenschappen van een goede vakkenvuller.

Personalia

Je begint je vakkenvullers cv met je persoonlijke gegevens. Zo weet je toekomstige werkgever wie je bent en hoe je te bereiken bent. Vermeld je naam, adres, leeftijd en contactgegevens. Representatief zijn is een belangrijke eigenschap als je in een winkel wilt werken. Jij bent namelijk het gezicht van het bedrijf. Je kunt er voor kiezen om een foto van jezelf toe te voegen aan je curriculum vitae.

Personalia

Naam: Rik Kamphuis

Adres: Dorpsstraat 1, 3451 BH Utrecht

E-mailadres: email@adres.nl

Telefoonnummer: 0612345678

Geboortedatum: 3 maart 2003

Persoonlijk profiel

Een persoonlijke introductie is optioneel. Beschik je over weinig werkervaring dan is het verstandig om iets over jezelf te schrijven op je cv. Het hoeven maar een paar zinnen te zijn waarin je beschrijft wie je bent, waarom je hebt gekozen om op deze vacature te solliciteren en wat je ambities zijn. Een winkelmanager kan hieruit opmaken dat je speciaal voor zijn of haar vacature een cv hebt gemaakt. Daarnaast laat het zien dat je serieus en professioneel ingesteld bent.

Persoonlijk profiel

Ik ben een hardwerkende scholier die gewend is om met deadlines om te gaan. Werken in de vroege ochtend of in de avonduren is voor mij geen enkel probleem. Ik ben flexibel ingesteld en heb ervaring met werken in teamverband. Mijn boodschappen doe ik altijd bij uw filiaal en ik weet zeker dat mijn persoonlijkheid perfect past binnen het team van vriendelijke en betrokken medewerkers.

Opleidingen en cursussen

Ook als je je school nog niet hebt afgerond of nog geen diploma hebt, geef toch informatie over je opleiding of studierichting. Noteer bijvoorbeeld welk profiel je hebt gekozen en schrijf de keuzevakken op die je volgt.

Opleiding

September 2015 – heden, Vwo met profiel Economie en Maatschappij, Uni College, Utrecht

Werkervaring

Vaak heb je weinig ervaring of kennis nodig om aangenomen te worden als vulploegmedewerker of vakkenvuller. Logisch, want van een scholiler of student wordt niet verwacht dat ze al veel bijbaantjes hebben gehad. Heb je wel al werkervaring, bijvoorbeeld als krantenbezorger of als schoonmaker? Schrijf dan je meest recente baan bovenaan en vermeld hierbij de functie, de naam en de plaats van het bedrijf en wat je taken zijn.

Aangezien je al vanaf je 15e aan de slag kan in een supermarkt of warenhuis is het niet gek dat je geen werkervaring hebt. Ook niet-officiële baantjes kun je natuurlijk vermelden op je cv. Pas je wel eens op op kinderen uit de buurt of op een broertje of zusje? Schrijf het op. Ook als je hebt geholpen met verhuizen of als je klusjes doet voor familieleden. Dit zijn allemaal vormen van werkervaring die van pas kunnen komen bij het solliciteren naar een baantje als vakkenvuller. Het laat zien dat je van aanpakken weet. Precies het soort medewerkers dat ze zoeken.

Werkervaring

April 2018 – heden, Krantenbezorger, Utrechtse Krant, Utrecht

Als krantenbezorger bij de Utrechtse Krant bezorg ik dagelijks de krant op weekdagen voor 7.00 uur 's ochtends en in het weekend voor 9.00 uur. Bij het depot haal ik de kranten op met de fiets en via een mobiele app volg ik mijn looproute en bezorg ik de krant bij de abonnees.

Vaardigheden en eigenschappen

Lees bij het maken van je vakkenvullers cv goed de vacaturetekst door. Je zult vast kreten lezen als ‘doorzetter’, ‘weet van aanpakken’ en ‘werkt zorgvuldig’. Schrijf kort en bondig op waar jouw sterke punten liggen. Zo is het in een oogopslag duidelijk voor de supermarktmanager of jij een goede kandidaat bent voor de functie van vulploegmedewerker. Vaak krijgt een toekomstige werkgever heel veel cv’s binnen, dus laat jouw papiertje eruit springen door deze aan te passen aan de eisen die worden genoemd in de vacature.

Vaardigheden

  • Communicatief vaardig – goed

Eigenschappen

  • Secuur
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Representatieve uitstraling

Hobby’s en interesses

Onderaan je curriculum vitae kun je iets over jezelf vertellen. Bij het lezen van je hobby’s en interesses kan de winkelmanager inschatten of je geschikt bent of niet. Doe je aan een teamsport? Dan laat dit zien dat je sociaal bent en goed kan werken in teamverband. Werk je als vrijwilliger in een bejaardenhuis? Hiermee toon je aan dat je ondernemend bent en weet van aanpakken. Precies de kwaliteiten die je nodig hebt om vakken te vullen. Daarom kan het noemen van hobby’s en interesses zeker in je voordeel werken.

Hobby’s en interesses

  • Voetbal
  • Darten
  • Zingen in een zangkoor

Lay-out van je vakkenvullers cv

Met alleen een wit A4-tje gevuld met tekst kom je er niet. Wil jij uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Dan zul je je best moeten doen om jouw cv bovenop die stapel te krijgen. Bovenstaande tips helpen je hier uiteraard bij. Maar het gebruikte lettertype, de opmaak en lay-out van je curriculum vitae tovert jouw A4-tje om tot een goed vakkenvullers cv. Geen idee hoe je een professionele look moet geven aan je document? Met de online cv generator van CV.nl kun je heel simpel een fraai vormgegeven template kiezen. Elk template is te downloaden in vier verschillende kleuren. Zo vind je altijd een passende lay-out voor je cv.

Maak nu je eigen vakkenvullers cv!

Delen via:
CV.nl
Redactie
Met praktische tips, marktinzichten en deskundig advies helpt het team van CV.nl werkzoekenden een sterke CV en sollicitatiebrief te schrijven. Zo draagt het team bij aan de volgende stap in een geslaagde carrière.

Maak het verschil met je CV

Gegevens invullen, professionele template selecteren en direct downloaden.

CV maken